nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi ruhája a Sztárban Sztár leszek! 4. adásában

Ismét üzent a ruhájával Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek!-ben

Sokatmondó öltözékekben zsűrizik hétről hétre az énekesnő.

A Sztárban Sztár leszek! 4. élő show-jára is “beszédes” ruhába öltözött Tóth Gabi. Az énekesnő szettje ezúttal is komoly üzenetet hordoz. Ezt az adás kezdetekor fedte fel a közösségi oldalán.

Tóth Gabi,

Tóth Gabit az új párja hétről hétre elkíséri a Sztárban Sztár leszek! stúdiójába – Fotó: Sajtószoba

Ruha neve : Orion , egy csillagkép, ami gyógyító erővel rendelkezik. Életünk világosságához elengedhetetlenül szükséges a sorsunk felvállalása, mert erőinket csak így tarthatjuk a kezünkben. Üzenete az, hogy lássuk a jövőnket, használjuk a képzelőerőnket! Képzeljük el, hogy hogyan is szeretnénk látni magunkat és induljunk el azon az úton!” – árulta el a különleges megjelenéséről.

Tóth Gabi a múlt heti adásban egy vad, harcias amazonként jelent meg. Öltözetével akkor azt akarta kifejezni, hogy ő egy bátor nő, aki öntudatosan védi a saját érdekeit. “Hippolüté a ruha neve. Az üzenete, hogy vállaljuk fel önmagunkat és merjünk kilépni a konvencionális normák árnyékából, hisz jogunk van olyan alapvető értékekhez, mint az élet, szabadság, boldogság” – magyarázta akkor.

A Sztárban Sztár leszek! 2. élő show-jában egy kígyófejes miniruhát viselt, amellyel ugyancsak üzenni akart: “A ruha neve Ureus. Az ureusz kígyó, a harcos kobra az ókori Egyiptomban a fáraó koronáját személyesítette meg. A kígyó feje a homlok területére esett, a harmadik szem helyére. A belső látás állapotát és a világegyetem irányítását jelképezi. Vagyis egyfajta tudatosságot is szimbolizál, illetve az önreflexió meglétét. Ennek a képességnek a hatalmában alkalmasak vagyunk reálisan értelmezni a körülöttünk történő eseményeket, azok hatását és megfelelően reflektálni rá.”

A zenei tehetségkutató 1. élő-show-jában pedig tükörpajzsok kerültek az énekesnő szettjére, utalva arra, hogy azok megvédenek az ártó és rossz energiáktól.

Kazal Viki, az énekesnő stylist-ja fedte fel még korábban, hogy arra törekednek, hogy minden ruhájának, amit visel a műsorban, legyen valamilyen fontos üzenete.

Tóth Gabi volt férje, Krausz Gábor egyébként egy flitteres séfkabátban táncolt szombat este a Dancing with the Stars második adásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top