nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett orrpiercinggel

Orrpiercinggel jelent meg Köllő Babett a Sztárban Sztár leszek!-ben, imádták az új külsejét a kommentelők

Így még sosem láthattuk a tehetségkutató mesterét!
Sztárban Sztár leszek!

Hétről hétre újabb arcát mutatja meg a Sztárban Sztár leszek!-ben a zsűriben ülő Köllő Babett. A vasárnap esti élő show-ra – amelyben Tóth Gabi ismét üzent az öltözetével – igencsak extravagáns frizurát és sminket kapott, amelyek még a ruháján – a flitteres miniszoknyás-blézeres szettjén – is túltettek. Pin-up girl stílusú hajat villantott, a sminkjét pedig egy orrpiercinggel “turbózták fel”.

Mutatjuk:

A kommentelők imádták a Sztárban Sztár leszek!-mester kinézetét, nem győzték dicsérni. “Szuper vagy Babett!”, “Brutál jó ez a szett!”, “Váó, de jól nézel ki!”, “Egyszerűen csodálatos!”, “De jó ez a szerkó! Imádom a sminkedet!”, “Vagány! Az orrpiercing nagyon jól áll!”, “Végre nem bohócnak öltöztettek! Csinos ruha, amiben látszik, milyen gyönyörű alakod van!“, “Ez az egyik legjobb kinézeted!” – olvasható a hozzászólások között.

Köllő Babett az előző élő show-ra Shakira külsejét koppintotta:

Az azt megelőző adásban pedig Pamela Andersont idézte a kinézete:

A Sztárban Sztár leszek! mestere már a tavalyi évad során is hétről hétre lenyűgöző, olykor polgárpukkasztó ruhakölteményekben jelent meg az élő show-kban. Valamennyi extrém szettjét Kiss Márk divattervező álmodta meg. „Nagyjából tudjuk, mi az, ami az embereket egy picit megpiszkálja, de nem mindig ugyanaz rá a reakció, mint amire számítunk. Babett nem szokott annyira megbotránkozni. Alapvetően nem úgy készülnek a ruhák, hogy botránkoztassunk”mondta el a kreációiról akkor a stylist.

Köllő Babett amúgy teljes mértékben megbízik Kiss Márkban és szereti azt, amit csinál a stylistja, így maximálisan rábízza magát: „Én igazából egyáltalán nem szólok bele. Úgy kezelem, mint a színházban a jelmezt. Ez a jelmezem, én ezt felveszem, és megpróbálok vele, benne valahogy létezni”.

Kiemelt fotó: TV2 / Sztárban Sztár leszek! – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top