nlc.hu
Életmód

Köllő Babett megjelenése

Köllő Babett úgy nézett ki a hétvégén, mint Pamela Anderson

A Sztárban Sztár leszek! stúdiójában mindenki a szőke hajú zsűritag megjelenéséről beszélt. Kiszúrtuk, melyik hírességet utánozhatta Babett.

A negyedik széria második élő show-ja emlékezetesre sikerült. Nem csak azért, mert a helyszínen volt Tóth Gabi új párja, Papp Máté Bence, hanem Köllő Babett szettje is okozott egy kisebb meghökkenést a jelenlévők, illetve a nézők körében. A sztár ruháján a fekete-fehér dominált, a sellő fazonú, igen mélyen dekoltált estélyit pedig medvékkel dekorált kesztyűvel, és egy igen feltűnő fehér nyaklánccal dobták fel. A legjobban viszont Babett frizurája keltett feltűnést: a magasan feltűzött, tupírozott hajkorona láttán sokaknak a 90-es évek szexszimbóluma, Pamela Anderson ugrott be, aki mostanában azzal került a címlapokra, hogy nem sminkeli magát többet. 

Íme Babett megjelenése:

Köllő Babett

Köllő Babett (Fotó: TV2)

És Pamela Anderson még 1996-ban a Jay Leno amerikai humorista által vezetett late-night show-ban.

Pamela Anderson

Pamela Anderson és Jay Leno. (Fotó: Getty Images)

A 44 éves sztár a műsor után az Instagramon posztolt egy fotót, amelyen tényleg a Baywatch sztárjára hasonlít. „Ha már a tegnapi adás után sokan Pamela Andersonhoz hasonlítottak, a show után lőttünk pár képet a lakóautóban… Hát, így lettem egy rövid időre szexszimbólum. (Amúgy élveztem)” – írta a posztjában Köllő Babett. A színésznő egyébként az adásban meg is jegyezte, hogy a szombat este mottója számára az volt, hogy levegőt sem vett inkább, nehogy még jobban előbukkanjanak a bájai. 

A Pamela-konty körüli őrület pár éve került újra a köztudatba, ami főként a nosztalgikus divatirányzatoknak köszönhető, illetve a Pam & Tommy című sorozatnak. A tupírozás a Pamela-haj egyik alapja, íme egy videó arról, hogyan kell elkészíteni.

Az utóbbi időben több sztár is próbálta “másolni” ezt a megjelenést. Tavaly például Palvin Barbara Pamela Anderson által inspirálta hajat és sminket kapott a Moonshot című film Los Angeles-i premierjére. Mint kiderült, Owen Gould sztárfodrászt szintén a Pam & Tommy című sorozat inspirált. 

Búcsút mondott ennek a megjelenésnek

Pamela Anderson azután döntött úgy, hogy nem visel többé sminket, hogy sminkmestere, Alexis Vogel mellrákban meghalt. Az 56 éves színésznő felszabadítónak érezte, hogy így határozott. „Mindig is azt mondtam, hogy öregkoromban fogok magamra ismerni a tükörben. Nem akarom kergetni [az öregedést], és nem akarok mindenféle őrült dolgot csinálni magammal” – mondta Dax Shepherd Armchair Expert podcastjének adott interjújában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top