nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett vallomása

Köllő Babett: „Van lehetőség egy negyvenes nőnek is csúcsformában lenni”

Hosszú karriert tudhat maga mögött.

Köllő Babett adott egy interjút a Feminának, melyben elmondta, hogyan zajlottak az elmúlt évei. Mint kiderült, 15 évesen kezdett el játszani a Pécsi Nemzeti Színházban, ám huszonöt év elteltével szüksége volt arra, hogy valami másban is kipróbálja magát.

„Ha ugyanazokat a próbafolyamatokat csinálod, ugyanabban a mókuskerékben vagy benne, akkor az embernek jót tesz, ha másba fog. A műsorvezetéssel már jóval korábban kacérkodtam, hiszen közel húsz éve elvégeztem egy újságírói iskolát is, és azokat az órákat szerettem a legjobban. Valójában a Covid tett pontot a színház végére” – mesélte a pénzel nem foglalkozó Babett, aki arról is szót ejtett, hogy mit gondol a nők jelenlegi helyzetéről a nagyvilágban.

Köllő Babett

Köllő Babett (Fotó: Schumy Csaba)

„Ha visszagondolok a gyerekkoromra, egy negyvenes nő akkoriban nem tartozott a fiatalok közé. De most bárhova nézek a világban, látom, hogy kitolódott ez a korhatár dolog, nézzük csak meg az 54 éves Jennifer Lopezt. És szerencsére, nálunk is efelé mennek a dolgok. Régen mindig azt mondták a színházban, hogy idős és fiatal nőkre írtak csak jó szerepeket, és a 40-es, 50-es korosztály kimaradt. De már ez sem így van. Van lehetőség egy negyvenes nőnek is csúcsformában lenni és a fénykorát sokkal tovább kitolni, és ez nagyon jó.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top