nlc.hu
Sztárok

Hadas Alfrédék szakítása

Összeköltözésük után egyből véget ért Hadas Alfréd kapcsolata

A szerelem helyett most újra önmagára koncentrál a fiatal énekes.

Összeköltözésük után ért véget Hadas Alfréd párkapcsolata. A Sztárban Sztár leszek! felfedezettje a Mokkában mesélt arról, hogy milyen okok vezettek a szakításhoz.

Hadas Alfréd

Nem tett jót az összeköltözés Hadas Alfréd párkapcsolatának – Forrás: TV2 / Mokka – videó

“Másfél éve voltunk együtt, és az összeköltözés 7-8 hónapja megtörtént, szóval éltünk együtt egy jó időt, és valahogy nem találtuk meg egymás mellett azt a számítást, amit kerestünk. Ő is nagyon fiatal, én is nagyon fiatal vagyok, és egy túl nagy komolyságú dologba kezdtünk bele, és mi se nagyon gondoltuk, hogy ez így fog alakulni, de az érzelmek nem hazudnak soha. Ha az ember azt érzi, hogy mennie kell, vagy csak a munkára fókuszálnia, vagy dolgoznia, akkor nem olyan könnyű egy kapcsolat” – magyarázta a zenész.

Elmondása szerint nem ez volt az első összeköltözése, előtte már élt együtt Mardollal. Arra a kérdésre, hogy mi volt a probléma a mostani együttéléssel, a következőket árulta el: “Sok minden. Nagyon elkerültük egymást munkában és időben. Amikor hazaértem, neki akkor indult volna a napja. (…) És ez hosszabb távon érzelmileg nagyon kijött. Meg az elmúlt időszakban, másfél év alatt mindkét fél tud elkövetni hibákat, és ezek valahogy egymásra halmozódtak”.

Bevallotta, csak úgy tudja mindezt feldolgozni, hogy zenészként kiírja magából. “Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű számok fognak készülni erről” – tette hozzá.

Arról is beszélt az interjúban, hogy most elsősorban magára szeretne fókuszálni: “Az elmúlt években mindig próbáltam valami kapcsolatba menekülni, most inkább szeretnék szingli lenne, és szeretném megélni az álmaimat”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top