nlc.hu
Sztárok

Egymásba szeretett Hadas Alfréd és Mardoll

Összejött Hadas Alfréd és Mardoll, másfél hete egy párt alkot a két tehetségkutatós

Egymásba szeretett a Sztárban sztár leszek! rappere és az X-Faktor énekesnője.

Luxusfeleség lányával jött össze a Sztárban Sztár leszek! rappere. Hadas Alfréd az X-Faktor tehetségével, Mardollal (Yvonne Dederick lányával, Catherine Dederickkel) alkot egy párt – tudta meg a Bors.

Hadas Alfréd és Mardoll

Hadas Alfréd érzései komolyak Mardoll iránt – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu /// (j): Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A fiatalok a Sztárban sztár leszek! és az ezzel párhuzamosan futó X-Faktor alatt figyeltek fel egymásra. Az Instagramon kezdtek el beszélgetni, majd személyesen is találkozgattak.

Nagyon tehetségesnek tartom, és nem is gondoltam bele, hogy lehet köztünk valami, sokkal inkább az jutott eszembe, akár dolgozhatnánk együtt. (…) Fokozatosan alakult át a kapcsolatunk. Másfél héttel ezelőtt ismertük fel a köztünk lévő vonzalmat” – árulta el a 20 éves Hadas Alfréd, akit egyáltalán nem zavar, hogy Mardoll 5 évvel idősebb nála.

A koromhoz képest érett vagyok” – tette hozzá a fiatal rapper.

Még több szerelmes sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top