nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó és szerelme

Marsi Anikó nem emlékszik, hogyan ismerte meg új szerelmét

A Vasárnapi Blikk-nek születésnapja alkalmából kendőzetlen őszinteséggel beszélt magánéletéről Marsi Anikó.

Marsi Anikó 47. születésnapját ünnepli, aminek apropóján interjút is adott. Többek között azt is elárulta, hogy milyen a kapcsolata Palik Lászlóval:

“…most jóban vagyunk! Ez nem azt jelenti, hogy nálunk mindig kék az ég és süt a nap, vagy azt, hogy mosolyogva szeparálódtunk el egymástól. Ez egy hülyeség! Ha így lenne, akkor minek elválni?! Nyilván voltak hullámvölgyek az életünkben, és nem egyik napról a másikra ment tönkre a házasságunk. Voltak nagyon nehéz heteink, hónapjaink, de jóban vagyunk egymással” – mondta a műsorvezető, és azt is elárulta, hogy nem emlékszik, hogy ismerte meg jelenlegi szerelmét.

Marsi Anikó magánéletéről mesélt

(Fotó: Sajtószoba)

“Az egyik, hogy tizenéves korunkban ismertük meg egymást és egy pár voltunk. Ez nem tudom, honnan jött, én szolnoki vagyok, ő budapesti….Nem emlékszem konkrétan, hol találkoztam Gáborral és hol beszélgettünk először. Ő dolgozott korábban taxisként, és biztos, hogy ültem az autójában. De azt gyanítom, hogy akkor nem igen szóltam hozzá, mert nem vagyok olyan jó fej, mint amilyennek tűnök. Nem szoktam taxiban beszélgetni, mert mindig el vagyok foglalva valamivel” – mondta Marsi Anikó a Vasárnapi Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top