nlc.hu
Család

Kivirult a szerelemtől Marsi Anikó

Beleszépült a szerelembe Marsi Anikó

Az új szerelemnek köszönheti, hogy valósággal kivirult.

A 46 éves éves Marsi Anikónak mostanában még a szeme is mosolyog. Feltűnően kisimult, olyan, mintha kicserélték volna. A háttérben pedig nem más áll, mint a párja, Gábor – írja a Story magazin.

Marsi Anikó

Marsi Anikónak most már nincs ott a szomorúság a szemében, mint a házassága utolsó szakaszában (Fotó: Sajtószoba)

A műsorvezetőt rég láthattuk ennyire kivirulva. Le sem tagadhatná, mennyire szerelmes, boldog, és nem utolsósorban kiegyensúlyozott. Gábor jó hatással van rá, ami fordítva is igaz; megvan közöttük az összhang.

Hogy Marsi Anikó dolgai jól alakulnak a válás után, az dr. Rusz Edit pszichológus szerint leginkább saját magának köszönhető, és azzal, hogy beengedte a szerelmet az életébe, vélhetően az önbizalma is a helyére került. „Tetten érhető, ha egy nő boldog egy férfi oldalán, mondhatjuk úgy is, hogy az arcára van írva a boldogság. (…) Kioldódott a görcs, amit még az előző kapcsolatából cipelt, újra szembesült azzal, hogy boldoggá tud tenni egy férfit. (…) Mindez akkora felszabadulást hozott, aminek tetten érhető jelei vannak. Elég csak ránézni” – magyarázta a szakember.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story _nyitó

Olvass még Marsi Anikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top