nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó és Palik László fia a szülei válásáról

Marsi Anikó és Palik László kisebbik fia megszólalt szülei válásáról, a híradós új párjáról is beszélt

Palikék kisebbik fia, Vince interjút adott.

Tavaly, az Exatlon Hungary forgatása alatt derült ki, hogy megromlott Marsi Anikó és Palik László házassága, ami váláshoz vezetett. Azóta már mindkét fél boldog párkapcsolatban él, a fiaikat pedig együtt nevelik. A hot! magazinnak interjút adott a TV2 híradósa és a kisebbik fia, Vince, aki a szülei válásáról és édesanyja új párjáról is mesélt.

„Nem voltam teljesen meglepve, de igazán jelei sem voltak. Most is hol apával, hol anyával élünk. Az elmúlt időszakban ez már sokszor előfordult, hiszen többször is két országban éltek. Még talán több programunk is van így a hétvégén, mint amikor az egész család együtt volt. Érdekes, az sem zavar, hogy apu szigorúbb. Viszont soha nem kényszerített minket semmire: inkább megpróbált meggyőzni a bátyámmal együtt. De ahhoz is tud igazodni, hogy mi mit szeretnénk” – vallotta be Palik Vince, majd Marsi Anikó párjára is kitért egy mondat erejéig.

„Bírom, mert segítőkész, vicces, kedves, szóval jó fej” – árulta el.

marsi anikó

Marsi Anikó (Fotó: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top