nlc.hu
TV-sztárok

Marsi Anikó a válás okairól

Marsi Anikó a válásáról: „Ráeszméltem, hogy mi már nem tudunk egymással normálisan együtt élni”

A tévés a szakításába csak a legszűkebb baráti körét avatta be.

Marsi Anikó elárulta a Borsnak, hogy a barátnőire támaszkodott, miután szakítottak Palik Lászlóval. A tévés megszenvedte a válást – amelynek az okairól is beszélt a bulvárlapnak –, hosszú hónapoknak kellett eltelnie, hogy újra nyitni tudjon valaki felé.

Marsi Anikó

Marsi Anikó újjászületett a váratlanul jött új szerelemtől (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

(…) 18 együtt töltött esztendő. (…) Az nagyon hosszú idő, a jóból is megárt a sok… Miután ráeszméltem, hogy mi már nem tudunk és soha nem is fogunk egymással normálisan együtt élni, nem tudom, nem emlékszem, hogy mennyi időbe telt, hogy nyitott legyen a szívem egy új kapcsolatra” – vallotta be Marsi Anikó, hozzátéve: a házassága nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre.

Elmondása szerint korántsem úgy nézett ki a dolog, hogy márciusban még minden rendben volt a házasságában, áprilisban meg már nyitott volt a szíve egy új kapcsolatra. Számára ezek hosszú, fájdalmas folyamatok voltak, az pedig, hogy megszeretett valakit, egyáltalán nem tudatos döntés volt.

Olvass még Marsi Anikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top