nlc.hu
Sztárok

Balázsék szerint Marsi Paliknak üzent

Sebestyén Balázsék szerint egyértelmű, mire célzott Marsi Anikó, amikor új párja fogairól beszélt

Balázsékat is megihlette Marsi Anikó hétfői Mokka-interjúja.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Marsi Anikó a hétfői Mokka vendége volt, ahol többek között új párjáról is mesélt. Az ominózus pillanatban a híradós kutyája elkezdte inzultálni a kezét, ám nem zökkent ki a sztoriból, tovább részletezte, hogy miért szeretett bele Gáborba. Elhangzott egy olyan mondat is, hogy futás közben is szépek voltak a fogai és a körmei, amelyre egyből lecsaptak Sebestyén Balázsék a rádióban.

Többször elhangzott tőlük, hogy ha valaki így fogalmaz, az egy egyértelmű üzenet lehet a volt párjának, hiszen az aktuális szerelmének egy olyan tulajdonságát emeli ki, ami valószínűleg hiányzott az előzőből.

Marsi Anikó és kutyája a Mokkában

Fotó: TV2

Bár egyértelműen nem jelentették ki, hogy Palik Lászlóról beszélnek, azért az adott blokkban egyértelművé vált, hogy erre céloznak, még példákat is felsoroltak. „Ha Móni az új pasijánál elmondja, hogy szeret beletúrni a hajába, az üzenet neked, hogy nem szerette, hogy kopasz vagy” – mondta Balázs Vadon Janival kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top