nlc.hu
Életmód

Marsi Anikó kutyája a Mokkában

Élő adásban inzultálta kutyája Marsi Anikót

Nem bírt magával az eb.

Marsi Anikó a Mokka hétfő reggeli adásának vendége volt, ahol a műsorvezetők arról faggatták, hogy hogyan ismerkedett meg jelenlegi párjával – Szulák Andrea exével – és hogy a gyerekei elfogadták-e. A Tények arca 5.30-tól nagy átéléssel mesélt fia és új szerelme első találkozásáról, miközben a kutyája úgy döntött, hogy levezeti a feszültséget a jobb karján – vette észre a kellemetlen esetet a 24.hu.

Már mi is írtunk arról, hogy Marsi Anikó beleszeretett Szulák Andrea gyerekének édesapjába, sőt, már össze is költöztek. 

A boldog Marsi nemrég azt is elárulta, mit szeret a legjobban Gyarmati Gáborban. „Jólesik ránézni, tetszik az ápoltsága, az illata. Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek lenni. Szeretem azt is, hogy komoly rendszer van az életében. Szeretem, hogy eljön elém esténként a tévébe. Vagy azt, hogy rendkívül jól főz, hogy precízem készíti el az ételeket.”

Marsi Anikó és kutyája a Mokkában

Fotó: Tv2

Sztárok és kutyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top