nlc.hu
Sztárok

Sztárok és mentett kutyáik

3 sztár, aki idén mentett kutyát vett magához

Hírességek, akik menhelyről fogadtak örökbe négylábút, így segítve a gazdátlan ebek sorsát.

A sztárok is szívesen segítik a menhelyek működését, gyakran fogadnak örökbe onnan ahelyett, hogy tenyésztőtől vásárolnának drága pénzért.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston kutyái egytől egyig menhelyről kerültek a meleg otthonba (Fotó: Gregg DeGuire/Getty Images for Turner)

Jennifer Aniston idén ismét az örökbefogadás mellett döntött: az 51 éves színésznőnek már volt két mentett kutyája, de 2020-ban egy harmadik négylábút is magához vett, ugyancsak menhelyről. Aniston egy állatmentő szervezet, a Wagmore Pets által talált rá a tündéri kölyökkutyára, aki azonnal elrabolta a szívét. A filmsztár rajongói odavannak az új házi kedvencéért, akit Lord Chesterfieldnek nevezett el.

Nádai Anikó tavasszal fogadott örökbe egy menhelyi kutyát, Mogyorót, ám sehogy sem boldogult az ebbel. „Sajnos hiába volt minden, kaphatott bármennyi figyelmet, szeretetet, fogadtunk hozzá kutyaoktatót, aki szép eredményeket ért el vele, kevesek voltunk a számára. Nem tudtuk kielégíteni a mozgásigényét, vadászösztöne miatt imádott ásni, rágni, ugratni és folyton el akart szökni. A gyerekek féltek tőle, hiába volt jó szándékú” – vallotta be a műsorvezető, aki fél évvel később visszaadta a mentett négylábút, és választott egy másik – ugyancsak menhelyi – kutyát, akivel jobban tud boldogulni, és aki jobban passzol hozzá és kisfiához.

„És akkor jött Süti… Ő egyszerűen csodálatos. Kedves, és nyugodt, nem féltem tőle a fiam, sokat lustálkodik, egy igazi áldás. (…) Bújós és hálás. A tökéletes választás. (…) Már nem gyomorideggel kelek reggel, hogy vajon mire ébredek” – számolt be közösségi oldalán az új családtagról a méhnyakrák-műtéten átesett Nádai Anikó.

Földes Eszter a már meglévő macskája és kutyája mellé fogadott örökbe idén egy hátrányos helyzetű kutyát. Az állatok jogaiért meztelenül tüntető, 33 éves színésznő egy idős, beteg négylábúnak adott otthont. 

„Bemutatom Nektek Marcit. 9 éves, nem hall már, fogai sincsenek, szívbetegsége van, de egy csodálatos kis lény. Így lett vele kerek a család!” – posztolta közösségi oldalára.

Sztárok és cuki állataik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top