nlc.hu
Sztárok

Szulák Andrea új párkapcsolata

Szulák Andreára rátalált a szerelem: „Már nem vagyok egyedül”

Ismét szerelmes az 57 éves színésznő.

Szulák Andrea ugyan szűkszavúan, de elismerte: rátalált a szerelem. Az elmúlt hónapok nehézségeit már egy férfi oldalán vészelte át – írja a BEST magazin. A színésznő azonban szeretné, ha a párja kilétét homály fedné.

Szulák Andrea

Újra szerelmes Szulák Andrea (Fotó: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub)

„Nem leszünk címlapon, de nem vagyok egyedül” – nyilatkozta Szulák Andrea Mága Jennifer műsorában. Az 57 éves színésznő egyértelművé tette, hogy a párját nem kívánja megmutatni a nagy nyilvánosságnak, de a rajongók már
annak is örülnek, hogy kedvenc énekesnőjük nem magányos többé.

Szulák Andrea nemrég arról beszélt, hogy 50 felett jött helyre az önbizalma, akkor fogadta el önmagát, mi több, a ráncait, de még a pluszkilóit is. „Ami igazán számít, hogy méltóságteljesen öregedjek meg, hogy igényes legyek, hogy adjak magamra, illetve, hogy harmóniát, egyensúlyt tartsak fenn az életem minden területén” – nyilatkozta korábban. Mint a sztármagazin megjegyzi, könnyen elképzelhető, hogy ennek az egyensúlynak köszönhető, hogy a csalódások után ismét be merte engedni a szerelmet az életébe.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Szulák Andreáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top