nlc.hu
Sztárok

Mága Jennifer talkshow-ja

Saját műsort kapott a TV2-n Mága Zoltán lánya

Hetente kerül képernyőre a Sztárok az életemből című talkshow.

Saját talkshow-t kapott a TV2-n Mága Zoltán lánya. Ezt hírt a hegedűművész a közösségi oldalán jelentette be – szúrta ki a 24.hu. Mága Jennifer saját műsora éppen a születésnapján – január 16-án – debütál a csatornán.

Mága Jennifer

Hétről hétre egy-egy sztár életét mutatja 24 percben Mága Jennifer – Forrás: tv2play.hu – videó

Exkluzív talkshow-t indít Jennifer lányom a TV2-n. Őszinte, emberközeli beszélgetésekkel, hazai és nemzetközi sztárok életét bemutató új műsorral jelentkezik Jennifer lányom a TV2-n” – posztoltan büszkén Mága Zoltán.

Mint a bejegyzésből kiderül, a heti rendszerességgel jelentkező, 24 perces talkshow a Sztárok az életemből címet viseli, és az első adása vasárnap délben látható.

A minden elemében új, exkluzív környezetben készülő szórakoztató műsorban Jenniferrel bepillantást nyerhetnek a nézők egy-egy neves színész, vagy énekes hétköznapjaiba. Meghallgatunk néhány családi történetet, előkerülnek régi képek, gyerekkori emlékek. Megismerjük a szereplők új oldalát is. A Sztárok az életemből címmel induló új műsor első vendége a világhírű amerikai énekesnő, Sheléa Frazier lesz, aki már többször is szerepelt a Budapesti Újévi Koncert színpadán, és többször adott már koncertet a Fehér Háztól, a Kennedy Centertől és a Carnegie Hall-tól a Grammy Múzeumig. Az amerikai énekes sztár, aki Quincy Jones és Stevie Wonder kedvenc énekese és pártfogoltja, és a tizenhatszoros Grammy-díjas David Foster művésztársa élete fontos pillanatait felidézve beszél a műsorban Magyarországról, a magyar közönségről, és közös duettet is énekel Jenniferrel” – írta Mága Zoltán.

A hegedűművész azt is közzétette, kik lesznek még a talkshow további vendégei: Kökény Attila, Zséda, Oláh Gergő, Keresztes Ildikó, Vastag Csaba. Takács Nikolas, Szulák Andrea, L.L. Junior, Sümegi Eszter és Molnár Levente.

Olvass még Mága Jenniferről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top