nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett ruhakoppintása

Köllő Babett ezúttal Meghan Markle-t és Katalin hercegnét idézte meg

És minden jól áll neki.

Köllő Babett hétről hétre elkápráztatta a nézőket a Sztárban Sztár leszek! című műsorban viselt ruháival. A csinos zsűri stylistja, Kiss Márk minden héten kitett magáért, majd jogosan szóltak a hírek napokig az ő szettjeiről. 

Köllő Babett

Fotó: TV2

Volt, amikor inkább az emberek kiakasztására ment és Babetten tetőtől talpig kígyók gyűrűztek. Akadt, amikor rock-királynő képében tűnt fel, de olyan is, amikor finom estélyijével a Disney-mesék hangulatát idézte meg. Néha pedig mintha szándékosan mások bőrébe bújt volna. A negyedik széria második élő show-jában kiköpött úgy nézett ki, mint a 90-es évek szexszimbóluma, Pamela Anderson.

A következő hétvégén pedig mintha Shakira táncolta volna be magát a zsűrik közé. Ekkor Babett egy állatmintás, szexin felsliccelt, fodros ruhát vett fel, aminek felső részét egy kivillanó bőrmelltartó alkotta. Ezt egészítette ki egy nagy barna bőröv, piros cipő és nyaklánc. A haja lágy hullámokban omlott a vállára, mintha egyenesen a tengerpartról érkezett volna.

Ha bárki is azt gondolta, Babett a döntőben nem fog kitűnni a ruhájával, akkor nagyot tévedett. Márk ezúttal az eleganciára ment, nem pedig a meghökkentésre… Bár mi meghökkentünk, hiszen a színésznő olyan volt, mintha éppen a brit királyi család délutáni teájáról érkezne. Babett fekete estélyi ruhája, melynek alacsony garbós felső részét nagy fekete flitterek borították, egy hasonló anyagú kalapot kapott kiegészítésül. Ez kísértetiesen hasonlított Katalin hercegné összeállítására, amelyet november 11-én viselt az Emlékezés Napján, amikor az első, később a második világháborúban elhunyt katonákról emlékeznek meg. Sőt, Meghan Markle hasonló öltözéket viselt 2019-ben szintén az Emlékezés Napján. Véletlen lenne csupán? 

Hogy melyik hercegnére hasonlít jobban Köllő Babett, azt mindenki döntse el maga!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top