nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett, Katalin hercegné ruhájában

Köllő Babett magára húzta Katalin hercegné leglátványosabb ruháját!

Ezt mégis, hogy nem vettük észre! Köllő Babett a Sztárban sztár leszek egyik adásában megidézte Katalin hercegnét! Tényleg! Nem túlzás!

Küllő Babett öltözött kígyónak és Pamela Andersonnak is, az idei Sztárban sztár leszek adásaiban. Igazából elmondható, hogy nem félt a különleges, és különc ruháktól. Miért is tenné. De az egyik adásban mintha Katalin walesi hercegné koronázási ruhájának a mását viselte volna!

Most nagyon haragszunk magunkra, hogy nem vettük ezt eddig észre.

De lássuk, hogy pontosan miről is van szó!

Katalin hercegné ruhája, amit III. Károly koronázásán viselt, az Egyesült Királyság zászlójának színeiből állt. Vilmos herceg neje, a viktoriánus királyi rend sötétkék, skarlátvörös szegélyű palástját viselte. A köpeny alatt egy ezüstszállal hímzett, elefántcsontszínű Alexander McQueen selyemruha volt. A kristályokkal díszített fejdísz Jess Collett x Alexander McQueen tervezése. Katalin ezek mellett egy olyan gyöngyből és gyémántból készített fülbevalót viselt, ami egykori Diana hercegnőjé volt. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg a koronázáson

Katalin hercegné és Vilmos herceg a koronázáson (fotó: Profimedia)

Hát a koronaékszereket természetesen nem aggatta magára Küllő Babett, de a ruha már nagyon hasonló volt!

Köllő Babett

Köllő Babett (fotó: TV2/Sajtószoba)

Nézzük meg újra Katalin ruháját!

Katalin hercegné és Vilmos herceg a koronázáson

Vilmos, Katalin, Sarolta hercegnő és Lajos herceg (fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top