Az első kép Valkó Eszter kisfiáról, Simonról

nlc | 2019. Július 04.
Kemény heteken vannak túl, ahogy Valkó Eszter és Radócz Péter fogalmazott, de ezt egyáltalán nem bánják. Mesélnek az új életükről, és képeket is mutattak a kis Simonról.

Négy hete, programozott császármetszéssel jött világra Valkó Eszterék kisfia, akire hosszú éveket vártak a szülők. Éppen ezért is döntöttek úgy, hogy a tévés Magyarországon szül, bár Radócz Péter Hollandiában kapott állást, és a pár kétlaki életet él. 

„Ez elsősorban óvatosságból alakult így, mert itthon majd’ 45 évesen, lombikbabát várva magától értetődően veszélyeztetett terhesnek nyilvánítottak, addig Hollandiában az a szokás, hogy hiába vagy túl a negyedik X-en, ha egészséges vagy, akkor minden óvintézkedés nélkül, nyugodtan megszülheted a gyerekedet” – mesélte Valkó Eszter a Story magazinnak

Persze voltak más érveik is, még számításokat is végeztek, amiről most beszéltek először. A házaspár másfél hetet külön töltött, de nem csak ez viselte meg Esztert. Minderről a Storynak mesélt, és a magazinban láthatod 

az első képeket Valkó Eszter és Radócz Péter kisfiáról, Simonról.

Az is kiderült, miért így nevezték el a kicsit. „Eszternek valóban gyönyörű volt a hasa, amikor Simont várta. Esténként mindig összebújtunk és simogattuk. Mondogattuk, hogy simi, simi és egyszer csak megkérdezte, mi lenne, ha Simonnak hívnánk a fiunkat.”

A Story magazinban láthatod először 6 aranyos képen Valkó Eszterék négyhetes kisfiát

Exit mobile version