Csalók éltek vissza Liptai Claudia nevével

nlc | 2019. Július 08.
Több hírességet is behálózott már a fogyimaffia, hazugságokat terjesztenek a nevükben.

Több százezer áldozata lehet azoknak a fogyasztószeres csalóknak, akik nemcsak vevőiket, hanem a hírességeket is átverik. A színésznők, énekesnők, tévések tehetetlenül figyelik, ahogy szélhámosok visszaélnek a nevükkel – írja a Bors. Több szakmai szervezet, komoly menedzsmentek és ügyvédeik, de még a rendőrök is hiába keresik több mint fél éve ezeket a csalókat.

A csaló cégek visszaéltek már Liptai Claudia, Ábel Anita, Dobó Kata, Szinetár Dóra, Pokorny Lia, Kovács Patrícia, Tóth Vera és Tatár Csilla nevével is. A celebek egy fillért sem kaptak azért, hogy velük reklámoznak egy terméket, de ennél sokkal súlyosabb gond, hogy a „fogyimaffia” által forgalmazott kapszulák veszélyesek lehetnek az egészségre.

Hiába próbálnának perelni a hírességek, lehetetlen a csodás fogyást ígérő cégek nyomára bukkanni. Dobó Kata, Liptai Claudia és Ábel Anita közös menedzsmentje, ha találkozik egy-egy ilyen hirdetéssel, mindig megírja egy bejegyzésben, hogy vigyázzanak az olvasók, ne vegyenek semmit. Tatár Csilla pedig egyesével válaszol mindenkinek, akinek csak tud.

Exit mobile version