Sztárok

Szerelmespárok, szép ruhák és jó hangulat – jól sikerült a Kölcsönlakás premierje

Rengetegen voltak a Kölcsönlakás díszbemutatóján, Liptai Claudia és Martinovics Dorina a férjével nézte a filmet, Mádai Vivien és Ábel Anita pedig egyedül érkezett. De hosszú lenne mindenkit itt felsorolni.

Dobó Kata már nagyon várta a Kölcsönlakás bemutatóját, mert kíváncsi arra, hogyan fogadja a közönség az első rendezését. Először azonban a kollégák és barátok láthatták a filmet a díszbemutatón, ahol a szereplők és a sztárvendégek vörös szőnyegen vonultak a moziterembe. 

Sokan egyszerű feketére esküdtek, Ábel Anita, Mádai Vivien, de Martinovics Dorina és Dobó Kata is. 

A gelériánkban megnézheted a Kölcsönlakás bemutatóján készült képeket: 

Megnézem
Összes kép (29)

A premier másnapján Dobó Kata és Oroszlán Szonja a Sláger Rádióban mesélt arról, milyen volt az a forgatás, amely mindkét színésznő életébe újat hozott. 

„Szerencsére mindenkivel hamar megtaláltuk a közös hangot. Egy válogatáson nyilván könnyebbség, ha a rendező neve garancia arra, hogy megérti a színészeket, hiszen az elmúlt 20 évben ugyanezt csinálta, átélte ezeket a szituációkat. Megérti, hogy néha mennyire nehéz ott állni a kamerák előtt. Én soha nem tudtam száz százalékot nyújtani, mert annyira izgultam a szereplőválogatásokon” – mondta a Sláger Reggelben Dobó Kata, aki azt is elárulta, miért állt rendezőnek.

Dobó Kata és Oroszlán Szonja a Kölcsönlakás bemutatója után a Sláger FM-en meséltek

„Volt egy történet a fejemben, amit szerettem volna elmesélni. Ray Cooney-val – aki ezt a darabot is írta – indult a pályám. Ő írta a Miniszter félrelép-et. Úgy gondoltam, ez  jó ómen lehet, hogy váltsak, és a kamera másik oldalára álljak, szintén ezzel az íróval” – mondta Dobó Kata a 95.8 Sláger FM-en. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top