Sztárok

Dobó Kata csodásan festett a csipkeruhában a Kölcsönlakás premierjén

Tegnap este volt a Kölcsönlakás díszbemutatója, és Dobó Kata izgatottan készült arra, hogyan fogadják majd az első rendezését.

Kicsit szomorú volt Dobó Kata, amikor véget ért a Kölcsönlakás forgatása, mert imádta első rendezésének minden munaknapját. A filmet időben megvágták, összerakták, és a csupa kellemes emléke van a színésznőnek erről a projektről, így érthető is, ha izgatottan várja, hogyan fogadják majd a nézők.

Dobó Kata párjával, Zsidró Tamással kettesben végre pihenni is tud hamarosan, az úti cél az Egyesült Államok, de ez még néhány nap. Addig a szeretné kiélvezni a Kölcsönlakás iránti érdeklődést, és már a múlt héten készült interjúnkból is kiderült, hogy nagyon készült a premierjére. 

A vörös szőnyegen egyszerűnek nem mondható fekete csipkeruhában jelent meg Dobó Kata: 

Kölcsönlakás című film díszbemutatója (Fotó: Rácz Tamás)

A bemutatóra Katát elkísérte Zsidró Tamás két fia is, akikről korábban már mesélte a színésznő, hogy mennyire megszerette őket. A sztárfodrásszal együtt állítják, hogy összeszokott kis család az övék, és tervezett esküvőjük már csak hab lesz a tortán.

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top