nlc.hu
Sztárok

Zsidró Tamás fiai

Először beszélt az esküvőről Zsidró Tamás, jövőre lesz a nagy nap

Fiait is ellátja csajozási tippekkel a sztárfodrász.

Zsidró Tamás klasszikus értékrendek szerint neveli a 23, a 18 és a 13 éves fiait, akik ma már pontosan tudják, hogy mi is a romantika. “Csajos ügyeikkel azért szeretek képben lenni. Tanácsokkal is el szoktam látni őket, és örömmel veszem, hogy meg is fogadják azokat. Saját magamat látom a fiaimban, és büszke vagyok rájuk, hogy tisztelettel bánnak a nőkkel. (…) Udvarlásra tanítom a fiaimat, el szoktam látni őket csajozási tippekkel” – vallotta be az 5 éve elvált sztárfodrász a Story magazinnak.

Zsidró Tamás

A sztárfodrász szerint a Zsidró gyerekeknek a vérükben van a romantika – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Zsidró azt is elárulta, hogy jövőre megnősül a legidősebb fia, Dominik. “Doma már megállapodni készül, jövőre lesz az esküvőjük Dorkával, akinél jobb menyjelöltet el sem tudnék képzelni” – mesélte a szerelemre újra vágyó mesterfodrász, aki a saját kapcsolatait is summázta a sztármagazinnak: “A nők terén általában jól választottam, és sokat tanultam az adott partneremtől“.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban, amely a héten dupla címlappal jelent meg!

Story - nyitó 1

 

Story - nyitó 2

Olvass még Zsidró Tamásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top