nlc.hu
Sztárok

Ezt mondta Várkonyi Andreáról Zsidró Tamás

Ezt mondta Zsidró Tamás, amikor volt párjáról, Várkonyi Andreáról kérdezték

Az elmúlt hónapok legnagyobb celebeseménye kétségkívül Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata, így nem csoda, hogy mindenki tudni szeretné, mit szólnak a fejleményekhez az egykori szerelmeik.

Tavaly év elején robbant a bulvárban a hír, hogy Zsidró Tamás mesterfodrász összejött a tévés Várkonyi Andreával. A nagy szerelem azonban nem tartott sokáig, a pár tagjai alig néhány hónap után külön utakon folytatták az életüket. Sokan gondolták azt, hogy a karantén végeztével ők ketten még újra egymásra találhatnak, de nem így történt. Várkonyi Andreának azóta új párja van, amiről már ország-világ tud, és a házasság is küszöbön áll Mészáros Lőrinccel, miközben Zsidró Tamás szerelmi életéről nem láttak napvilágot új fejlemények.

Zsidró Tamás egy 2019-es sajtóeseményen (fotó: Profimédia)

Zsidró Tamás egy 2019-es sajtóeseményen (Fotó: Profimédia)

A Kiskegyed szerette volna, ha Várkonyi Andrea gyermekének édesapja, Bochkor Gábor után a volt szerelme, Zsidró Tamás is elmondja, mit gondol Várkonyi új kapcsolatáról, ezért felhívták őt. A lap úgy tudta, hogy Zsidró és Várkonyi a szakítás után is jóban maradtak, de a beszélő viszonyt nem erősítette meg a fodrász. Amikor pedig arról kérdezték, mit szól volt párja boldogságához, Zsidró csak annyit mondott, hogy „Andreáról semmit”, majd elköszönt.

További írásaink az év celebrománcáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top