nlc.hu
Sztárok

Bochkor Gábor az exéről

Bochkor Gábor megszólalt: a rádiós először válaszolt a Várkonyi Andreával kapcsolatos kérdésekre

Bochkor Gábort a Kiskegyed érte el, kiderült, mi az álláspontja.

Eljegyezték Várkonyi Andreát – értesült korábban a Blikk, amely a Mokka egyik adásában szúrta ki a gyönyörű eljegyzési gyűrűt a tévés ujján. Az ékszer a decemberi tévéfelvételen még nem volt rajta. A bulvárlap úgy tudja, a műsorvezető kezét egy milliárdos üzletember kérte meg. Nem sokkal a riport után kiszivárgott egy felvétel, amelyen sokan látni vélik Mészáros Lőrincet a tévés mellett, azonban ezt nem kommentálták. 

Várkonyi Andrea tavaly nyáron köszönt el a Life TV-től, azóta pedig üzletasszonyként keresi a kenyerét. Tavaly szeptemberben alapított egy céget, a Whitedog Média Kft.-t, amely többek közt reklámügynökségi tevékenységgel, film-, videó- és televízióműsor-gyártással, valamint annak utómunkáival, terjesztésével foglalkozik. A 10 milliós jegyzett tőkéjű cég – amely az Andrássy úton található villában működik – márciustól pedig már saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával, üzemeltetésével, számítógépes programozással, valamint üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadással is.

Sokan kíváncsiak rá, hogy Várkonyi exe, Bochkor Gábor mit gondol a műsorvezető kapcsolatáról, ám erről nem nyilatkozik. A Kiskegyed elérte, ám csak szűkszavúan reagált a kérdésekre.

„Nem kommentálnám”

– kezdte, majd elárulta, korábban megállapodtak Andival, hogy nem beszélnek egymás magánéletéről.

bochkor gábor

Bochkor Gábor (Fotó: Smagpictures)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top