nlc.hu
Sztárok

Zsidró Tamás párt keres

Zsidró Tamás újra vágyik a szerelemre

Zsidró Tamás sztárfodrász pontosan tudja, mit keres egy nőben, de nem erőlteti a párkeresést.
Zsidró Tamás

Zsidró Tamás öt éve vált el gyermekei anyjától, legutóbbi tartós – és publikus – kapcsolata pedig Várkonyi Andreával volt. Az 58 éves sztárfodrásznak az utóbbi időben nem volt igazán komoly kapcsolata, de újra vágyik a szerelemre.

Nem olyan ember vagyok, aki magányosan szeret élni, mert mindig van társaságom. de nincs komoly kapcsolatom, amit ország-világ elé tárnék

– mondta Zsidró Tamás a Borsnak.

Ma már elég zárt társaságban mozog, kevés helyre jár bulizni, így nem is erőlteti a párkeresést. Korábbi partnereit mindig véletlenszerűen ismerte meg, de azt pontosan tudja, miket keres a párjában.

Olyan társaságot keresek, akikkel minőségi időt tudok eltölteni. Már nem a felszínes hölgyeket keresem, hanem azt, akivel jól érzem magam és meg tudom osztani vele a gondolataimat

– árulta el a sztárfodrász.

Zsidró Tamást a családalapítás már nem érdekli, így olyan nőt keres, akinek már van gyereke – vagy nem is szeretne –, így csak magukra tudnak fókuszálni.

(Kiemelt kép: Smagpictures.com / Tamás Korponai)

Zsidró Tamás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top