TV-sztárok

Zsidró Tamás fia mesélt apja nőügyeiről

Zsidró Tamás mindent megbeszél nagyobbik fiával, Dominikkal, így a nőügyek sem számítanak tabu témának közöttük.

Zsidró Tamás és 22 éves fia, Dominik között nagy az összhang, mindent megbeszélnek, így nincs titok közöttük a csajozós ügyeket illetően sem. A sztárfodrász fia a Best magazinnak mesélt édesapjáról.

„Tudok apu nőügyeiről, Andival azonban csak egyszer találkoztunk. Boldognak láttam, amikor együtt voltak, de ez a szakítást követően sem változott meg. Jól érzi magát, nem szomorkodik, egyébként sem az a típus, akire jellemző lenne a negatív hangulat. Kiegyensúlyozott ember, nincs szüksége egy párkapcsolatra ahhoz, hogy boldog legyen. Rendszerint a pozitív dolgokra koncentrál, és mindig elfoglalja magát. Ugyanakkor szeret szeretni, és vágyik egy stabil kapcsolatra, de nem mindenáron” – mondta Zsidró Tamás fia, Dominik.

Zsidró Tamás jól viseli az egyedüllétet

Zsidró Tamás jól viseli Várkonyival való szakítását. Fotó: smagpix/ Nagy Zoltán

„Szereti a szép nőket, és nem veti meg a társaságukat. Ám ha együtt van valakivel, akkor hűséges és megbízható. A szelíd, de talpraesett nők a gyengéi. Közvetlen természete miatt könnyen le tudja venni őket a lábukról, és odafigyel, hogy a párja kedvében járjon. De cserébe ő is elvárja a figyelmességet” – árulta el Dominik.

Még több részlet a BEST magazinban.

Még több részlet a BEST magazinban.

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top