TV-sztárok

Különvált Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás, elárulta az okát az 56 éves sztárfodrász

Nehéz időszakon megy most át Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás.

Szétszakította a koronavírus Várkonyi Andreát és Zsidró Tamást, mivel mindketten otthoni karanténba kényszerültek a gyermekeikkel. A februárban még Bécsben romantikázó szerelmesek Skype-on tartják a kapcsolatot – írja a Blikk.

Különvált Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás, elárulta az okát az 56 éves sztárfodrász

Az 56 éves sztárfodrász Doma fiával ragadt otthon –, a másik két gyereke, Dani és Martin az édesanyjukkal vannak otthon –, míg a 45 éves műsorvezető a lányával, Nórival. Mivel nem élnek együtt a szerelmesek, nem szeretnének kockáztatni, így csak online érintkeznek a járvány ideje alatt.

Andival szétszakított minket a vírus! Skype-on szoktunk beszélni, most ez a legbiztonságosabb. Különösen nehéz egy ilyen helyzetben távol maradni attól, akit szeretünk, könnyebb lenne együtt átvészelni, de sajnos ezt a döntést kellett meghoznunk mindenki egészsége érdekében” – nyilatkozta Zsidró Tamás, akinek a járvány miatt 22 év után be kellett zárnia a fodrászszalonját.

Olvass még Várkonyi Andreáról és Zsidró Tamásról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top