Sztárok

Balla Eszter: „Leborulok Dobó Kata előtt”

A Kölcsönlakás c. film bemutatója után beszélgettünk Balla Eszterrel, aki őszintén beszélt Dobó Katáról, valamint arról is, milyen volt huzamosabb idő után újra forgatni.

Balla Eszter mesélt a Kölcsönlakás c. vígjáték forgatásáról, valamint Dobó Katáról, akinek első rendezése a film.

„Leborulok előtte, hogy átült a rendezői székbe, pláne film (…). Ebbe a világba én nem mernék belenyúlni” – vallotta be Balla Eszter az NLCafénak.  A színésznő meglehetősen gyorsan került be a produkcióba, ezért kicsit kétségbeesett, hogy a családja mellett mennyire tud majd összeszedett lenni, de a végeredménnyel elégedett. 

A színésznő jól érezte magát a viszonylag komolyabb szerepben, és nagyon örült neki, azonban beismerte, hogy pár évvel ezelőtt lehet, hogy unalmasnak tartotta volna ezt a fajta karaktert.

Mindig másé a poén, de most kifejezetten örültem neki”-–mondta mosolyogva. 

Filmbéli partnere, Haumann Máté betegesen rettegett attól, hogy rossz apa lesz. Azt is elárulta a színésznő, hogy az életben a férjével a családalapítás nem volt ilyen ijesztő kihívás, sokkal egyszerűbben és lazábban ment. Nyilván minden fiatal pár izgul gyermekáldás előtt, de a való életben nem így zajlott – mondta a háromgyermekes színésznő. A filmet pedig kifejezetten jó időtöltésként ajánlotta szerelmeseknek. 

Balla Eszter a Kölcsönlakás c. film díszbemutatója (Fotó: Rácz Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top