Hatalmasat ütközött a műsorvezető és a magyar modell

nlc | 2019. Július 13.
Molnár Andi és Horváth Cintia modell szerencsére csak egy ütközésszimulátorban tesztelték, milyen az, ha baj van.

Kipróbált egy ütközésszimulátort Horváth Cintia modell és Molnár Andi, az RTL Klubon futó Édesítő műsorvezetője.  Kiderült, hogy mindkét lánynak volt már autóbalesete.

A két lány már tudja, milyen egy baleset (Fotó: RTL Klub)

Cintia, akinek tíz éve van jogosítványa, mindenkit arra int, hogy körültekintően vezessen, és mindig kösse be a biztonsági övet. „Volt egy balesetem, természetesen be voltam kötve, így nem történt nagyobb bajom. Kinyílt a légzsák, kicsit megvágta a karomat az üveg, mert kitört az ablak, de nem lett komolyabb bajom, a biztonsági öv megvédett. Az autó viszont totálkáros lett” – mondta a modell.

 

Nem lett bajuk (Fotó: RTL Klub)

Molnár Andinak hasonló ütközésben volt része. „Nekem is van egy hasonló kellemetlen élményem, mindössze két hónapos volt a jogsim, amikor balesetem volt. Be voltam kötve, szerencsére nem lett semmi bajom. Az autóból fejjel lefelé másztam ki, de csodával határos módon egyetlen karcolás nélkül” – árulta el a műsorvezető.

Cintia az ütközésiszimulátor kipróbálása utána azt mondta, rettentően félt.  „Minden kiül az arcomra, bár Andi azt mondta, végig mosolyogtam, de csak azért, mert így próbáltam elűzni a félelmet” – mondta a modell. 

Exit mobile version