Segítségre szorul Zimány Linda

nlc | 2019. Augusztus 05.
Besokallt a modell a sokszor sértő kritikáktól. Egyáltalán nem szégyelli, hogy segítséget kért.

Zimány Lindát olyan mélyen megviselik a kamaszkora óta történő bántások és kritikák, hogy pszichológus segítségére szorul – írja a Bors. A Miss Balaton szépségversenyt 2006-ban megnyert modell Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának felvételén árulta el, hogy évek óta pszichológushoz jár. Az ok: a közszerepléssel járó hatalmas nyomás.

Elkezdtem járni két éve egy nagyon kedves pszichológushoz, személyiségfejlődés miatt. Fontosnak tartom ezt, sokan szégyellik, de a mai világban teljesen normális. Hihetetlen, hogy az elmúlt két év alatt milyen dolgokat hozott elő belőlem” – árulta el a jogi karrierjére fókuszáló modell. Elmondása szerint sokáig próbálta távol tartani magától a rosszindulatú beszólásokat, és azt hitte, sikerült is azzal, hogy megpróbált róluk nem tudomást venni, ám mindig vele maradtak, és szinte észrevétlenül emésztették.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Lehet, hogy nem veszed észre magadon, de eljön az a kor, amikor azt érzed, hogy valamiben megakadtál. Én például a saját személyiségfejlődésemben. Igényem volt arra, hogy ezen túllépjek” – vallotta be a párkapcsolatra már nagyon vágyó Zimány Linda, aki azon dolgozik pszichológusával, hogy ezeket a bántó hangokat próbálja nem meghallani.

Exit mobile version