nlc.hu
Sztárok
Zimány Linda: „Egykor én viselhettem a koronát”

Zimány Linda: „Egykor én viselhettem a koronát”

Elkezdődött a Miss Balaton 2019 második castingja, az első fordulóról tovább jutó 24 lány állhatott a válogató zsűrije elé. A bírákhoz ezúttal Zimány Linda is csatlakozott.

Miss Balaton 2019 Top 24

A versenyzőknek ismét több körben kellett bizonyítaniuk, többek között azt, hogyan mozognak a színpadon külön-külön és koreográfiában, illetve hogyan állnak modellt egy profi fotós előtt. Zimány Linda ugye 2006-ban nyerte meg a versenyt, most már zsűritagként volt jelen. „Minden évben figyelemmel kísérem a Miss Balaton szépségversenyét. Egykor én viselhettem a koronát, így mindig megdobban a szívem, amikor egy fiatal lány elnyeri ezt a királynői címet – árulta el Linda, és hozzátette: – Két évvel ezelőtt a döntő zsűrijében kaptam szerepet, akkor már azzal a 12 versenyzővel találkozhattam, akik előtte rengeteget készültek, hogy a finálén magabiztosan, lehengerlően álljanak a színpadra. Most izgalmas volt egy castingon, még a felkészítő tábor előtt találkozni a versenyzőkkel, hiszen ekkor még másképp állnak elénk. Nagyon izgalmas feladat kiszúrni a lányokban azt a bizonyos »valamit«. Persze, fontos a jó alak, a szép arc, de ennél sokkal fontosabb, hogy a lányok harmóniában legyenek önmagukkal, hiszen annál szebbé semmi sem teszi a nőket.”

Miss Balaton zsűri. Jobbról a harmadik Zimány

Hamarosan kiderül, ki lesz az a 12 lány, aki a döntőben folytatja tovább a versenyt. Az augusztusi finálét megelőzően azonban a döntős versenyzők egy fotótáborban, valamint egy egyhetes táborban, tanácsadók és mentorok segítségével készülhetnek majd a nagy napra, amikor kiderül, ki lesz 2019-ben Miss Balaton királynő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top