Sztárok

Új szerepben az Ide süss! különdíjasa, Horváth Cintia

A Miss Balaton szépségeit a castingokon az elmúlt évek két döntős versenyzője, Horváth Cintia és Bertók Fruzsina segíti majd.

Évről évre bővül a Miss Balaton-modellek sora, idén pedig a mentorcsapat, illetve a szépségverseny nagykövetei között is régi-új arcokat köszönthetünk. Bertók Fruzsina, aki számos világmárka modelljeként dolgozott az elmúlt években, négy évvel ezelőtt került be a Miss Balaton csapatba, amikor a legszebb nyolc közé jutott a szépségverseny döntőjében. Horváth Cinti 2014-ben Miss Balaton közönségdíjat nyert, modellként komoly követőbázisa van az Instagramon. Idén már mindkét lány mentorként segíti a jelentkezőket.

Fotó: Miss Balaton

„Egy álmom vált valóra azzal, hogy mentor lehetek a Miss Balaton csapatban. Azon leszek, hogy minden tudást, tapasztalatot, amit az elmúlt öt évben szereztem, továbbadhassak a jelentkezőknek. Legfőbb célom, hogy a lányok önbizalmát erősítsem” – mesélte Horváth Cintia, aki nemrégiben az Ide süss! című műsorban azt is megmutatta, milyen otthonosan mozog a konyhában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top