Sztárok

Horváth Cincó a konyhában is megállja a helyét

Horváth Cintia, azaz Cincó modell, influenszer, szépségkirálynő. Ennél azonban sokkal több szeretne lenni, az Ide süss!-ben pedig bebizonyítja, hogy a konyhában is megállja a helyét.

Ismerős arccal folytatódott az Ide süss! legújabb évada tegnap este a Viasat3-on. Horváth Cintia, vagy ahogy sokan ismerik, Cincó mindennapjait közel 80 ezren követik Instagramon, ahová leginkább divat, szépség és utazás témákban tölt fel tartalmakat. A népszerű influenszer az utóbbi időben kezdett el komolyabban érdeklődni a süteménykészítés iránt, mára azonban a hobbiból szenvedély lett.

Horváth Cincó szenvedéllyel süt

„Gyerekkorom óta érdekel a sütés-főzés, viszont a műsor előtt inkább hobbiként tekintettem a gasztronómiára. A verseny óta sokkal bátrabban kísérletezek a különböző technikákkal, sőt időközben egy privát cukrászoktatáson is részt vettem, hogy továbbfejlesszem a tudásomat. A jövőben mindenképpen szeretnék komolyabban elmerülni ebben a világban, hiszen úgy érzem, végre megtaláltam azt, amit szívvel-lélekkel tudok csinálni” – hangsúlyozta Horváth Cincó.

A Miss Balaton szépségverseny mentora tegnap este tűnt fel először a Viasat3 képernyőjén, de a műsorfolyam során az is kiderül, meddig sikerül versenyben maradnia a többi tehetséges amatőr cukrásszal szemben. Ide süss! minden hétköznap 20 órakor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top