Sztárok

Rá sem ismersz Horváth Cintiára, a Miss Balaton korábbi közönségdíjasára

Holnap hivatalosan is beköszönt a nyár – hamarosan elstartol a Miss Balaton, amelyre június 4-ig lehet jelentkezni. Nagypál Kriszti és Horváth Cintia versenynagykövetekben is szép emlékeket ébresztenek a korábbi évek szépségversenyei, most pedig azt is elárulják, ők hogyan érezték magukat a castingok előtt.

Hamarosan kiderül, kik indulnak idén a Miss Balaton 2017 címért, addig viszont a rendezők csak bátorítani tudják a lányokat. Na meg néhány jótanácsot adni, mivel a Miss Balaton sem kivétel a szépségversenyek sorában: itt sem csak és kizárólag a külső adottságok számítanak, hanem az összkép. Király Lili és Németh Niki a bikinis fordulót tartják a Miss Balaton egyik legfontosabb részének, és elmondták azt is, szerintük, mire kell figyelni. Most másik két tapasztalt versenyző mondta el a véleményét. 

“A közelgő Miss Balatonnak köszönhetően bennem is előtörnek az emlékek. Emlékszem, hogy tavaly ilyenkor már nagyon készültem a castingokra, jobban odafigyeltem arra, mit eszek, és a mozgás is rendszeressé vált a mindennapjaimban, amit egyáltalán nem bánok. Eszembe jut az is, hogy mennyire izgultam az első bikinis bemutatkozás előtt, amin utólag már csak mosolyogni tudok. Az idei versenyzőknek is csak azt tudom tanácsolni, hogy nyugi, lányok, a lényeg, hogy jól érezzétek magatok!” – árulta el Nagypál Kriszti, a Miss Balaton 2016-os győztese.

Horváth Cinti: sajnos van olyan lány, aki túlzásba esik

“Ebben az évben nagykövetként vagyok jelen a versenyen, de nem is olyan régen még én is versenyzőként léptem a zsűri elé. Szerintem a többi lány nevében is elmondhatom, hogy a castingok legizgalmasabb pillanatai a bikinis fordulók. Ilyenkor mindenki igyekszik a legjobb formáját mutatni, és meggyőzni a bírákat, de sajnos láttam olyat is, aki kicsit túlzásba esett. Bár evidensnek tűnik, de a megfelelő méret az egyik legfontosabb szempont a bikini kiválasztásánál” – mondta el Horváth Cintia, a 2014-es Miss Balaton közönségdíjasa, akire a mostani fotóján alig ismertünk rá, és biztos, hogy most is bátran indulhatna a versenyen. 

h
2014-ben és most

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top