nlc.hu
Sztárok

Egy párt alkot Horváth Cintia és Batik Bence

Sztárfocistával jött össze a Miss Balaton-győztes Horváth Cintia, először beszéltek nyilvánosság előtt a kapcsolatukról

Dúl a szerelem a modell-influenszer és a futballista között. A járvány miatt szinte azonnal összeköltöztek.

A Miss Balaton 2014 közönségszavazásának nyertese, Horváth Cintia szívét a Budapest Honvéd középpályása, Batik Bence rabolta el – derült ki a Fókusz riportjából. A 27 éves focistának nem volt egyszerű dolga, hogy meghódítsa a modellt.

Horváth Cintia

Horváth Cintia A Konyhafőnök VIP legutóbbi évadában – Fotó: Sajtóklub

Horváth Cintia nem taktikázott, csak régimódi lánynak vallja magát. Szereti megismerni jövendőbeli párját, mielőtt szorosabbra fűzi vele a kapcsolatot. Batik Bence – aki korábban Dukai Reginával járt – a kitartásával és a lovagiasságával vette le a lábáról.

Batik Bence

Egymásra talált Horváth Cintia és Batik Bence – Forrás: Fókusz

Ez volt a leghosszabb udvarlási időm, amit egy lánnyal töltöttem. Két hónapig udvaroltam Cintinek. Nekem nagyon imponáló volt, hogy meg kellett küzdenem a kegyeiért” – vallotta be Batik Bence. Párja szerint a férfiaknak igenis szüksége van ilyen küzdelmekre. “Nem vagyok az a típusú lány, aki buliban ismerkedik. Nem szeretem azt, amikor egy randi után egyből összejövünk” – fejtette ki A Konyhafőnök VIP-ben is bizonyító modell-influenszer, akinek ez a hozzáállása nagyon tetszett a focistának.

A szerelmesek a koronavírus-járvány miatt szinte azonnal összeköltöztek, és Bence már szívesen emelné következő szintre a románcot: eljegyezné Cintiát.

Állítják, ők nem egy tipikus modell-focista páros. A modell-influenszer inkább üzletasszonyként látná magát a jövőben, és nem szeretne szerelme pénzéből élni, Bence pedig – Cintia elmondása szerint – nagyon megbízható és hűséges típus.

Még több modell-focista szerelem az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top