nlc.hu
Sztárok

Miss Balaton évzáró esemény

Csillogásból, flitterekből és fényűzésből nem volt hiány a Miss Balaton évzáróján – fotók

Mint földre szállt angyalok, úgy mutattak fenséges ruháikban a hölgyek!

Ismét egy csillogó party keretében zárták az évet Miss Balaton szépségei és mentorai. A KIOSK Budapestben Balogh Eleni és jelenleg a koronát birtokló Csupor Olívia mellett Epres Panni, Lipcsei Betta, Gelencsér Tímea és Iszak Eszter is a meghívott vendégekkel együtt ünnepelte a Miss Balaton 2024-es naptárjának premierjét.

Miss Balaton Winter Party

Fotó: Redlemon

Szombat este a Miss Balaton immár hagyományos Winter Partyján a fent említett hölgyek mellett feltűnt többek között Nagy Réka, Horváth Cintia, Szabó Dóri, és természetesen lélegzetállító ruhakölteményben jelent meg Zimány Linda is.

A különleges divatbemutató és naptárpremier minden évben jó apropót ad arra, hogy a Miss Balaton-család megünnepelje és együtt búcsúztassa az évet. A 2024-es naptár fotói a balatonfüredi Anna Grand Hotelben készültek és feltűnik rajtuk Király Lili, Tóth Lilla Hanna, valamint a 2022-es királynő, Csupor Olívia is, aki jövő nyáron adja tovább a sok fiatal szépség által áhított koronáját.

Miss Balaton Winter Party
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top