Kiderült, miért nem kap tévés munkát Havas Henrik

nlc | 2019. Szeptember 13.
Hozta a szokásos formáját Havas Henrik a NőComment! felvételén, és a sztorizgatások közepette az is kiderült, miért nem láthatjuk a képernyőn. egészen egyszerű a magyarázat.

A NőComment! férfi vendégei néha zavarba jönnek, amikor egyszerre öt nő zúdul rájuk, de Havas Henriket egyáltalán nem tudták zavarba hozni. Ezúttal Ábel Anita mellett Kovács Patrícia, Hadas Krisztina, Gryllus Dorka és Falusi Mariann kérdezgették a tévést mindenféle témában, a szelektív hulladékgyűjtéstől a könyvén át mindenről. 

Kovács Patrícia, Ábel Anita, Havas Henrik, Hadas Kriszta, Gryllus Dorka és Falusi Mariann a Nőcomment felvételén (Fotó: SpektrumHome/Nyitrai Szilárd)

Hogy nagyjából értsük, milyen hangulatban telt a műsor felvétele, ehhez elég megnézni ezt a jelenetet. Például. 

Ezek után van elképzelése mindenkinek, hogyan szólt oda a műsorban szereplő nőknek, és most nem lőjük le a poént, kihez milyen kedves mondata volt, de az biztos, hogy minden nőnek elkerekedett a szeme egy pillanatra. A régi történetek felelevenítése közben pedig felmerült, hogy miért is nem szerepel a képernyős manapság már a tévében. Egészen pontosan ez történt: 

Havas nem akart ezzel sokat foglalkozni, úgy gondolta, pár mondatban elég letudni ezt a témát, hiszen mindenki tudja, miről is van szó.

„Szeptemberben lesz az első tárgyalás 2017 után. Aki nem tudná, 2017 decemberében, egy szerdai napon bemutatták a Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről írt könyvemet, és hétfőn reggel kiderítették, hogy Baukó Éva, keresztény neveltetésű hölgy annak idején rosszul viselte az én verbális közeledésemet.”

Havas még hozzátette, hogy lényegében azért nincs képernyőn, mert kirúgták, vagy szebb megfogalmazásban, nem hosszabbítottak vele szerződést.

„De ha belemennék abba, hogy engem honnan nem rúgtak ki… Engem mindenhonnan kirúgtak már.”

Ha a teljes adást látni szeretnéd, akkor a szokásos időpontokban, vasárnap este ötkor és tízkor a SpektrumHome műsorán keresd. 

Exit mobile version