nlc.hu
Sztárok
Havas Henrik új munkája

Milliárdossal állt össze Havas Henrik

Nem a klasszikus nyugdíjasok életét éli.

A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napokban lett Gattyán György dúsgazdag üzletember médiabirodalmának elnöke – írja a Blikk.

Havas Henrik

Havas Henrik az Activity társasjáték műsorban 2023-ban – Fotó: Sajtóklub

A Frisshírek Médiacsoport elnökeként a 74 éves Tanár úr jelenleg 5 kollégájával dolgozik a szerkesztőségben. A bulvárlap információi szerint az új elnök feladata a frisshirek.hu online portál olvasótáborának, illetve a hozzá tartozó YouTube-csatorna nézőszámának a növelése lesz. Mindemellett Havast azzal is megbízták, hogy állítson fel egy oknyomozó újságírókból álló, független szerkesztőséget: politikai, valamint gazdasági érintettségű korrupciógyanús ügyeket dolgoznak majd fel. Ezen projekt mögött ugyancsak a milliárdos Gattyán György áll, akinek a vagyonát a Forbes 405 milliárd forintra becsüli.

„Nem tudom, milyen az egyszerű nyugdíjas élet, mert mindig van valami elfoglaltságom, de most van időm, s ez a feladat is érdekel” – indokolta Havas, miért vágott bele.

Ez is érdekelhet Havas Henrik nyugdíja Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top