Michael Schumachert titokban kicsempészték a kórházból

nlc | 2019. Szeptember 18.
Az autóversenyzőt álnéven vették fel a párizsi klinikára, ahol egy kísérleti stádiumban lévő kezelést kapott.

Múlt hétfőn Michael Schumachert a párizsi Georges Pompidou Klinikára szállították, ahol a világhírű szívsebész, Philippe Menasché őssejtkezeléssel próbált javítani az állapotán. Egy kórházi dolgozó azt is kikotyogta, hogy a hétszeres Forma–1-világbajnok a tudatánál van.

Most kiderült, hogy Schumacher napok óta nincs Párizsban. A  kezelésről beszámoló Le Parisien újságírója elárulta, hogy Schumacher a legnagyobb titokban hagyta el a klinikát, szerdáról csütörtökre virradóra szabályosan kilopták a kórházból, ahová álnéven regisztrálták.

Schumacher állítólag olyan kezelést kapott, ami jelenleg erősen kísérleti stádiumban van. Az infúziós őssejtterápiától azt remélik az orvosok, hogy az egész szervezetében szétterjedő őssejtek jótékony hatással lesznek a sérült agyterületeire is.

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban, az esésnél a koponyája és az agya sérült meg. Azóta szinte semmit nem lehet tudni az állapotáról, a családja tartja magát a hírzárlathoz.

(Infostart)

Exit mobile version