Sztárok

Amerikába vihetik Michael Schumachert

A család azt fontolgatja, hogy Amerikába szállítják a hétszeres világbajnok Forma–1-es versenyzőt. Abban bíznak, hogy egy idegsebész specialista javulást érhet el az állapotában.

Az elmúlt években szigorúan titkosan kezelték Michael Schumacher állapotát, a 48 éves autóversenyző családja és közeli tanácsadói semmilyen információt nem osztottak meg a médiával.

A német Bravo magazin viszont most úgy értesült, hogy a hétszeres világbajnok nagyon gyenge. A hozzátartozói azt fontolgatják, hogy az Egyesült Államokba viszik, hogy ott kapjon speciális kezelést.

Schumachernek Dallasban van egy rancha, és egy közelben praktizáló agyspecialista talán elősegíthetné a javulást. Mark Meeks orvos azt mondta, széles körű tapasztalatuk van traumát szenvedett betegekkel, és valószínűleg Európában egyetlen klinika sem kezelt annyi beteget, mint ők.

Michael Schumacher Forma–1-es autóversenyző síelés közben szenvedett balesetet a francia Alpokban 2013-ban, aminek következtében súlyos agykárosodást szenvedett.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top