Meglepő szerepben mutatkozik be Varga Izabella

nlc | 2019. Szeptember 26.
Egy vetélkedőben tűnik fel a Barátok közt dr. Balogh Nórája.

Teljesen új szerepben láthatjuk Varga Izabellát. A Barátok közt színésznője egy tudásalapú vetélkedő műsorvezetője lesz. A kísérleti jellegű kvízműsort a Honfoglaló csapata találta ki. A Szövetség című formátumot kifejezetten az internetre találták ki, kizárólag a Youtube-on látható, és Varga Izabella mellett feltűnik benne Gundel Takács Gábor és Kovács Áron is.

Marczali László, Varga Izabella, Gundel Takács Gábor, Kovács Áron és Nessaj is feltűnik az új internetes kvízműsorban (Fotó: Instagram)

„A műsorvezetés nem is áll tőlem olyan távol, sőt, azzal kezdtem a pályámat. Tíz- és tizennyolc éves korom között ugyanis az újvidéki televízióban már dolgoztam ezen a vonalon” – mesélte a Blikknek Varga Izabella, aki örömmel vállalta a felkérést, és lett a formátum egyik műsorvezetője. A színésznő szerint a televíziózás jövője is az internetben rejlik, így az emberek nyitottak lesznek a műsorra.

Varga Izabella egyébként nagyon szereti a Honfoglalót. „A testvéremmel nagyon sokat játszottunk, amikor Anna lányom kicsi volt” – mesélte a színésznő, akinek a fizika, kémia, biológia és matek témájú kérdések jönnek be, mivel természettudományi gimnáziumban tanult.

Iza az általa vezetett kvíz első részében Dér Henit és egy barátját, Király Zsoltot bombázza kérdésekkel. 

Exit mobile version