nlc.hu
Sztárok

Varga Izabella gyerekei

Ők Varga Izabella ritkán látott lányai – Fotók

Anna és Sári már kész hölgyek.

Varga Izabella a Barátok közt után inkább a civil karrierjére kezdett fókuszálni. Az idén 50 éves színésznő egy fotózás keretében beszélt többek között erről, illetve gyermekeiről, a 22 éves Annáról és a 16 éves Sáriról. A Nők Lapja Advent különszámába készült fotósorozaton jól látszik, hogy a lányok örökölték édesanyjuk szépségét. 

„Az idei fotózáson Sári már nem a báránykás sapkát követelte, Anna két egyetemi vizsga között futott be. Nekem meg végig vigyáznom kellett, hogy ne maszatolódjon el a sminkem, amikor a hölgyekké cseperedett lányaimat néztem” – írta a közös képek mellé a büszke anyuka. Varga Izabella a Barátok közt című sorozatban robbant be a köztudatba, ahol Dr. Balogh Nóra ügyvédnőt alakította. A magánéletében Lendvai Zoltán mellett találta meg a boldogságot. 

„A legnagyobb változása az életünknek, hogy elköltözött otthonról Anna lányom, és azzal, hogy Budapestre jár egyetemre, a saját útjára lépett. Most már Sári a kamasz, ő ugyan még ingázik, de a hétköznapokban ritkán szervezhetünk közös családi programot. A hétvégék így felértékelődtek számunkra. Mindannyiunkban erős a vágy, hogy megőrizzünk valamit a régi szokásainkból, így amikor Anna hazalátogat, még ugyanúgy Scrabble-partival zárjuk a napot, és az élménybeszámolók, nagy beszélgetések sem maradnak el. Közben Sári is észrevétlenül a kezébe vette a konyhában az irányítást, mindig összedob valami fantáziadús finomságot. Zolival, a férjemmel nem győzünk gyönyörködni bennük: hogy milyen talpraesettek lettek, hogy működik, amit annyira fontosnak tartottunk a nevelésükben, hiszen mindig is önállóságra, kreativitásra ösztönöztük őket. Jó érzés ezt látni, végtelenül büszke édesanya vagyok” – nyilatkozta korábban a Story magazinnak Izabella a családjáról.

Varga Izabella

Varga Izabella (Fotó: Birton Szabolcs)

A híresség idősebb lánya, Anna egyébként korábban kétszer is feltűnt a Barátok köztben. Mindkétszer az édesanyja által megformált Balogh Nóra fiatalkori énjét alakította. 

Nézzünk pár gyerekkori képet Izabella csemetéiről 

Varga Izabella
Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top