nlc.hu
Sztárok

Varga Iza mindennap az edzőteremben van

Varga Iza talált elfoglaltságot a Barátok közt után is

A színésznő mindennapjait a sportolás teszi ki, a testét pedig imádják a szakmában.

Varga Izabella 25 évesen csöppent bele a Barátok közt világába. A sorozat 1998 és 2021 között rengeteg nézőt ültetett le a tévé elé esténként, és kár lenne tagadni, hogy sokan odavoltak Iza nagyszerű játékáért és szépségéért. Miután közel 23 év után véget ért a Barátok közt, a színészeknek új elfoglaltságot kellett találniuk. Mindannyiunk Nórájának azonban nem volt nehéz dolga, ugyanis egymás után érkeztek hozzá a megkeresések. 

Varga Iza

Varga Iza az edzőteremben (Fotó: Instagram)

„Hirtelen megtaláltak a feladatok: jött a Konyhafőnök VIP, majd játszottam egy elsőfilmes rendező filmjében és egy zenés darabban. Szépen átsodródtam az új életembe. Mindennap járok sportolni: nagy öröm, hogy végre megtehetem! Az edzőm kérdezte, hogy mi a célom. Azt válaszoltam, hogy erős szeretnék lenni. Fizikailag akarok erős lenni, lelkileg már megy! Gyerekkoromban versenysportoltam, érzem, hogy kezd visszatérni az egykori erőnlétem” – mesélte a színésznő a hot! magazinnak. 

A művésznő sportos alakjára rengetegen felfigyeltek, éppen ezért sok felkérést is kap fehérneműs fotózásra, amiket szívesen el is vállal. Elmondása szerint ennek az az oka, hogy imád nő lenni. „Rettenetesen fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, nőként is. Nőnek lenni a legcsodálatosabb dolog a világon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top