Meglepő titkot árult el a Drága örökösök sztárja

nlc | 2019. Október 19.
Haagen Imre baráti kapcsolatban állt Cserháti Zsuzsával. Emlékét a mai napig őrzi a színész, aki Cserháti hatására írta meg az Édes kislányom című dalát.

Ideje nagy részét az RTL Klubon látható Drága örökösök forgatásán tölti Haagen Imre. A rákot legyőző színész nagy örömmel alakítja Attila szerepét, akivel gyakran azonosítják. Ő ezt egy cseppet sem bánja, Ökörapátit örökre a szívébe zárta.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Nagyon élvezem a sorozat forgatását, olyannyira, hogy néhány relikviát is hazavittem már. A mamutfenyőről egy tobozt, de egy nagyobb kavicsot is a panzió elől. Ugyanolyan kavics, mint a többi, bárhol találhatnék olyat, de nekem fontos volt, hogy az bizony a sorozatban látható panzió előtt hevert a földön. Nekem ez örök emlék. Tervezem, hogy egy cserjét is hazahozok a forgatáshoz közeli erdőből és elültetem a kertünkben. Így lenne egy csepp Ökörapáti az otthonukban is” – mondta az RTL Klubon látható Édesítőben a színész, aki szabadidejében verseket, dalszövegeket ír, sőt énekel is.

Mentora nem más volt, mint Cserháti Zsuzsa, akinek munkássága előtt egy dallal is tisztelgett Haagen Imre. „Életem egyik legnagyobb ajándéka, hogy baráti viszonyban voltam Cserháti Zsuzsával. Kevésszer találkoztunk, de nagyon jóban voltunk. Majdnem tanított énekelni is, egyszer el is mentem hozzá órára, de átbeszéltük az egész „tanórát”. Sokszor eszembe jut, fantasztikus ember volt. A kisfiam nagyon szerette az Édes kisfiam című dalát, így felénekeltem. A lányomnak pedig Édes kislányom címmel írtam egy dalt. Nemsokára videoklip is készül hozzá” – árulta el Ökörapáti egykori polgármestere.

Exit mobile version