Zsidró Tamás mellett jó dolga lesz Várkonyi Andreának, de egyvalamire nagyon kell figyelnie

nlc | 2020. Február 08.
A sztárfodrász főz, mos, takarít, de egy dolog kiveri nála a biztosítékot.

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás január végén ugyanolyan fotót posztoltak a közösségi oldalukra, ezzel árulták el, hogy összejöttek. Napokon belül egyre több részlet látott napvilágot a kapcsolatukról, végül a pár is megerősítette a hírt.

Részletekről azóta sem nyilatkoznak, de a Bors most arról faggatta a sztárfodrászt, milyen vele az élet, így az is kiderült, Andrea mire számíthat mellette.

Zsidró Tamás elárulta, hogy általában megtervezi a napjait, és kínosan ügyel arra, hogy mindenhová időben, pontosan odaérjen.

Volt már dolga olyan nővel, aki ezt nem vette figyelembe: addig tollászkodott, hogy látszott, nem fog elkészülni, ezért Zsidró nevelő szándékkal otthagyta, és egyedül ment a találkozóra.

„A cihelődős nőket egészen egyszerűen nem bírom. Azokat, akik nem tartják tiszteletben az időmet, és állandóan várni kell rájuk” –

– mondta a lapnak a háromgyerekes Zsidró Tamás.

Ezt leszámítva viszont – saját bevallása szerint – nincsenek háklijai, „tök jámbor csávónak” és „ultra apukának” tartja magát, akivel nem nehéz együtt élni. Főz, mos, takarít, és ezeket nem adja senkinek parancsba.

Exit mobile version