Bódi Sylvi hazafelé tart: „Ebben a helyzetben otthon a helyem”

nlc | 2020. Március 17.
Bódi Sylvi szerint előbb kellett volna intézkedni, akkor talán meg lehetett volna fékezni a vírust.

Amikor kirobbant a koronavírus-járvány Kínában, Bódi Sylvi sértő megjegyzésekkel tűzdelt bejegyzést tett közzé, amelynek a lényege az volt: fél a kialakult helyzettől. Később egy bocsánatkérő posztot is kitett a közösségi oldalára, amelyben azt taglalja, hogy senki nem akart megsérteni, hiszen aki ismeri, tudja, hogy milyen ember ő. A járvány gócpontja már Európában van, a modell mégis úgy döntött, hogy hazajön Baliról, hiszen ebben a helyzetben a családja mellett a helye. Persze, csak két hét házi karantén után.

,,Eredetileg tovább maradtam volna Balin,de most jövök haza,mert ebben a helyzetben otthon a helyem. Valószínű két hét házi karantén vár rám,ami teljesen természetes a kialakult helyzetben.Ha ez nem lenne,akkor sem látogattam volna végig a családot,barátokat-pedig 5 hónap távollét után igen tudnak hiányozni-de nagy felelőtlenség lett volna megölelgetni megpuszilgatni őket frissen hazautazva… Az eredeti tervem amúgy is az volt,hogy ha nincs is kötelező karantén,én 5 napra akkor is bekaranténozom magam és biztos,ami biztos utána csináltatok egy tesztet is.Ha minden oké,utána megyek csak emberek közé és szorítom magamhoz a családtagjaimat is.Így készültem,s a családom már be is vásárolt nekem erre az időszakra.

Emlékeztek, hogy február elején posztoltam koronavírus ügyben és az aggodalmamat fejeztem ki?Sokkal hamarabb kellett volna a szigorításokat megtenni világszinten.Nem csak a járatokra vonatkozólag.Egy ilyen gyanús eredetű, alattomosan és gyorsan fertőző járványnál nem lehet túlzottan fokozni a védekezés,felkészülés szintjét.Sajnos éreztem, hogy ez lesz…és most nem csak a vírusról beszélek,hanem az ezzel járó következményekről.(Egészségügyi, gazdasági válság stb.)Most már nem csak a világ különböző nemzeteitől kell magunkat távol tartanunk,hanem egymástól is.Ez most nem a nagy családi,baráti összejövetelek időszaka lesz…Minél jobban kerülünk minden társas érintkezést,annál jobban le lehet lassítani a vírus terjedését és így nagyobb az esély a járvány kordában tartására.Áprilisban érkeztem volna haza,de a kialakult helyzet miatt az első adandó lehetőséget megragadva repülőre szálltam.Bármi is lesz,itthon a helyem!Ha újra „szabadlábon fogok védekezni”,akkor segítek bevásárolni az idősebb családtagoknak,s ha kell segítek a mini családtagok felvigyázásában is.
A médiában zajló pánikkeltésről is megvan a véleményem…Tudatosan kizárom ezeket az infókat.Kezeljük helyén a dolgokat,legyünk elővigyázatosak,de ne éljünk rettegésben! Pánikolás helyett inkább vigyázzunk magunkra és figyeljünk egymásra. Tartsuk erősen az immunrendszerünket! Mint minden,ez is el fog múlni, túl leszünk rajta” – írja a közösségi oldalán a modell, akit a kommentelők már nagyon várnak haza.

Bódi Sylvi hazafelé tart (Fotó: Instagram)

Bódi Sylvinek megvan a véleménye a koronavírusról és az ezzel kapcsolatos intézkedésekről: 

Exit mobile version