Sztárok

Bódi Sylvi üzent a gyülölködőknek:„Felesleges erre pazarolni a drága időtöket…”

Miután közösségi oldalán finoman szólva is félreérthető posztot tett közzé, először bocsánatot kért, de úgy tűnik, ez sem volt elég.

Bódi Sylvi koronavírussal kapcsolatos posztja nagy felháborodást keltett. A modell Instagram-oldalát elárasztották a gyűlölködő kommentek, a posztot pedig sokan megosztották, nyomdafestéket nem tűrő leírással. „Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet” – írta Bódi Sylvi. Talán ezzel a mondattal nem értettek egyet a legtöbben, ezt később ki is törölte a posztjából.

Sylvi ezután bocsánatot kért, de ezzel sem ért véget az ügy: egyre-másra kapta a dühös üzeneteket, ezért ma a gyűlölködőknek üzent. „A felindult, szitkozódó, dühöngő, fenyegető, átkokat szóró embertársaimnak üzenem, hogy nem haragszom rájuk. […] Feltételezem, hogy dühüket, haragjukat, indulataikat szavaikon keresztül rám szerették volna irányítani. Az a helyzet, hogy ez hozzám semmilyen szinten nem ért el, mert ilyen ártó energiák rajtam egyszerűen nem tudnak fogni” – írta a modell.

Bódi Sylvi emellett bevallotta, tanult a dologból és rájött, a jövőben vigyáznia kell arra, mit és hogyan mond. Ezzel együtt úgy véli, a gyűlőlködőknek is van miért magukba nézniük: „Talán az indulataikat kellene megtanulni jobban kordában tartani önmaguk miatt, hiszen amikor az ember ilyen felindult állapotba kerül, az nagyon káros az egészségre.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top