Nagy Ervin: „több összezördülésünk is volt apámmal”

nlc | 2020. Április 21.
Nagy Ervin magánéletéről vallott, és többek között elárulta azt is, milyen a viszonya édesapjával.

A szavaival a kormányt sem kímélő Nagy Ervin Lovász László legújabb, Insta Talks című internetes műsorában elárulta, nem volt mindig felhőtlen a viszonya édesapjával – írja a Blikk.

„Apám volt számomra a mumus, elég kegyetlen volt bizonyos szempontból. Illetve inkább egyenes volt, nem kegyetlen, egyenesen megmondta: ez bizony sz*r volt vagy jó volt. Ez a mai napig így van, ám hála istennek egyre ritkábban mond negatív kritikát. Mert az apámat megtanítottam dicsérni. Több összezörrenésünk is volt, és figyelem, hogy most már, 78 évesen, tudja: a fiát nem mindig a kritika viszi előre” – mondta Nagy Ervin, aki azt is elárulta, volt olyan időszak, amikor kitiltotta szüleit az előadásairól.

Nagy Ervin sokszor nem értett egyet édesapjával .Fotó: smagpix/Birton Szabolcs

„Én a szüleimet kitiltottam az előadásaimról, mert az első annyira sz*rul sikerült, hogy azt sosem felejtem el… Az apám, emlékszem, Szentendrén – akkor már két éve voltam a pályán – a Talizmánra úgy lógott be. Bemászott egy kerítésen, hogy láthasson” – mondta a Borbély Alexandrát nemrég eljegyző Nagy Ervin.

(Nyitó kép: smagpix/Birton Szabolcs)

Exit mobile version