nlc.hu
Sztárok
Nagy Ervin és az édesapja kapcsolata

Nagy Ervin és az édesapja gyakran vitáznak, de végül mindig megbékülnek

A színész arról mesélt, hogy bár imádják egymást az édesapjával, van egy témakör, amiben nagyon nem értenek egyet, és ez feszültséget szül közöttük.
Nagy Ervin

Nagy Ervin nem egyszer állt már ki a nyilvánosság elé kormánykritikus gondolataival, amiért sokan hálásak neki, hiszen nem mindenki meri felvállalni a véleményét a témában. Ugyanakkor annak fényében, hogy ez a családjában milyen ellentéteket generál, meglepő lehet. A színész és édesapja ugyanis merőben eltérő nézeteket vallanak, emiatt gyakran alakul ki közöttük politikai ellentét.

A háromgyermekes édesapa Köböl Anita A Nő háromszor című műsorában vendégeskedett, ami péntek este 20.45-től látható majd az ATV-n. Ebben mesél majd arról, hogy a közéleti témakörök milyen családi problémákat idéznek elő náluk.

Annyit azonban már most tudni lehet, hogy sokszor olyan éles vitáik vannak, hogy ott kő kövön nem marad, viszont könnyen békülnek, ugyanis, mint mondja: „Megjön az apám, nyakába ugrok, imádjuk egymást. A szeretet mindent felülír.” Hangsúlyozta, hogy lehet, hogy nem értenek egyet, de a politika nem tud és nem is állhat közéjük, bármikor tűzbe menne az édesapjáért.

A színész egyébként korábban is mesélt már arról, hogy a szüleivel való kapcsolata igazi hullámvasút, ugyanis – főleg az édesapja – nem ismerte el a művészetét. Emiatt egy időre el is tiltotta őket az előadásaitól. 

A pályát, hogy én színész lettem, az apámnak úgy harminc évig kellett magyarázni, hogy az jó. A kocsmában már nem lapogatták, hanem ütögették a hátát, hogy ‘de hát benne van a legdrágább magyar filmben, Kossuth Lajost játssza, örüljél már’… Idő volt, amíg megszokta, hogy nem futballista leszek, így az álmát nem tudom továbbvinni. Az nekem sokáig fájt, kizártam őket. Annyira megsértődtem, mert nem hittek abban, hogy jó színész lehetek, hogy elzártam őket tíz évre, nem jöhettek megnézni, amit csináltam” – árulta el tavaly Geszti Péter műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top