Sztárok

Nagy Ervin: „több összezördülésünk is volt apámmal”

Nagy Ervin magánéletéről vallott, és többek között elárulta azt is, milyen a viszonya édesapjával.

A szavaival a kormányt sem kímélő Nagy Ervin Lovász László legújabb, Insta Talks című internetes műsorában elárulta, nem volt mindig felhőtlen a viszonya édesapjával – írja a Blikk.

„Apám volt számomra a mumus, elég kegyetlen volt bizonyos szempontból. Illetve inkább egyenes volt, nem kegyetlen, egyenesen megmondta: ez bizony sz*r volt vagy jó volt. Ez a mai napig így van, ám hála istennek egyre ritkábban mond negatív kritikát. Mert az apámat megtanítottam dicsérni. Több összezörrenésünk is volt, és figyelem, hogy most már, 78 évesen, tudja: a fiát nem mindig a kritika viszi előre” – mondta Nagy Ervin, aki azt is elárulta, volt olyan időszak, amikor kitiltotta szüleit az előadásairól.

Nagy Ervin és édesapja viszonya ma már példaértékű, de nem mindig volt ez így.

Nagy Ervin sokszor nem értett egyet édesapjával .Fotó: smagpix/Birton Szabolcs

„Én a szüleimet kitiltottam az előadásaimról, mert az első annyira sz*rul sikerült, hogy azt sosem felejtem el… Az apám, emlékszem, Szentendrén – akkor már két éve voltam a pályán – a Talizmánra úgy lógott be. Bemászott egy kerítésen, hogy láthasson” – mondta a Borbély Alexandrát nemrég eljegyző Nagy Ervin.

(Nyitó kép: smagpix/Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top